Career

career icon

Actuele vacatures van Holland Shielding Systems BV

Jobs vacature sollicitatie Holland Shielding Systems
Vacatures

Hieronder kunt u de actuele vacatures van Holland Shielding Systems BV vinden.

Werken bij Holland Shielding Systems betekent onderdeel uitmaken van een innovatieve, stabiele en enthousiaste organisatie. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit, ontwikkeling en gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten en met onze medewerkers!


Heb jij affiniteit met techniek en werk je graag op diverse locaties in binnen- en buitenland, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Over ons

Holland Shielding Systems BV, gevestigd in Dordrecht, is een wereldwijde specialist op afschermingsgebied voor de elektronica industrie, ziekenhuizen, defensie en ruimtevaar/t. Wij bieden een diversiteit aan oplossingen van hoge kwaliteit op EMC gebied. Faraday Cages is een onderdeel van de organisatie en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van EMI/RFI afgeschermde ruimtes. Projecten vinden plaats in ziekenhuizen, bij meetinstituten of bij geheime diensten.

Wat ga je doen?

Aan de hand van de productieplanning ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de geplande werkzaamheden op onze projecten in binnen- en buitenland, zoals het installeren van afgeschermde ruimtes op locatie. Na een gedegen inwerkperiode en interne opleiding ben je in staat om mee te draaien op onze projecten.

Over jou
 • Affiniteit met techniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift;
 • Je bent accuraat en gedreven;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je vindt het leuk om in binnen- en buitenland te werken en vindt het geen probleem een paar nachten van huis te zijn. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover.
Ons aanbod

Naast een afwisselende baan als (junior) productengineer buitendienst bieden we je nog meer:

 • Een salaris vanaf € 2.300,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een afwisselende baan in een leuk team;
 • Een kwartaalbonus;
 • Een gunstige pensioenregeling met lage eigen bijdrage;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden; als je meer wilt en kunt, dan krijg je meer! Jouw prestaties zullen niet onopgemerkt blijven.
Solliciteren

Wij vinden dat werk leuk moet zijn en bij je moet passen. Natuurlijk qua uitdaging, maar ook de balans tussen werk en privé is belangrijk. Heb je bepaalde wensen, maak het bespreekbaar!

Interesse? Reageer dan snel!

Mail dan vandaag nog je motivatiebrief en CV ter attentie van Patricia naar [email protected] en misschien maak jij binnenkort deel uit van ons team.

 


Jobs vacature sollicitatie erkend leerbedrijf SBB Holland Shielding Systems
Zoek je een stage? Dan ben je bij ons bij het goede adres!

Holland Shielding B.V. heeft stageplaatsen beschikbaar! Wij staan bekend als erkend leerbedrijf. Zoek jij een uitdagende stage binnen een zeer dynamisch bedrijf met enthousiaste collega's? Zoek niet verder en kom je kennis bij ons uitbreiden!

Wij hebben een zeer breed scala aan stageplaatsen zoals voor opleidingen als Elektrotechniek, Plaatwerker Werktuigbouwkunde en Technische Natuurkunde en veel meer! Na je opleiding is er een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Volg jij een technische opleiding en wil je mogelijkheden bespreken om stage te lopen bij ons? Stuur ons een mail naar [email protected] met jouw CV, opleiding, stageperiode en startdatum en we gaan voor je aan de slag!


Onze organisatie

Holland Shielding Systems BV, gevestigd in Dordrecht, is een wereldwijde specialist op afschermingsgebied voor de elektronica industrie, ziekenhuizen, defensie en ruimtevaart. Wij bieden een diversiteit aan economische oplossingen van hoge kwaliteit op EMC gebied.

Faraday Cages is een onderdeel van de organisatie en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van EMI/RFI afgeschermde ruimtes. Projecten vinden plaats in ziekenhuizen, bij meetinstituten of bij geheime diensten.

Wij hebben een sterk en ervaren team dat originele en klant specifieke oplossingen bedenkt. Bij ons sta je nooit stil maar denk je mee, ontwikkel en produceer je.

Onze bedrijfscultuur

Holland Shielding Systems kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De open en collegiale sfeer zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij de directie en collega’s kunt binnenlopen met een vraag of een idee. Wij zijn continu in beweging en gefocust op de toekomst. Wij hebben stevige groeiambities voor de komende jaren en stimuleren eigen ideeën en initiatieven. Onze medewerkers zijn nieuwsgierig en gebrand op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Onze kernwoorden zijn: Innovatie, Ontwikkeling, Samen en Groeien.

Solliciteren

Kom je uit Dordrecht of uit de omgeving en herken je jezelf  in één van de genoemde profielen
Solliciteer dan direct en mail jouw motivatie en Curriculum Vitae naar: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

 

Happy to help
Allowed maximum size is 20 MiB. You can upload multiple files