Corona cover

-

corona gezichts masker

Corona cover - mondkapjes houder

Met deze houder maakt u eenvoudig een snel te verwisselen mondkapje. Bijna heel Nederland heeft wc papier gehamsterd, maar u kunt ook keukenrol,  garage papier of stofzuiger zakken gebruiken. Met dit masker maakt u eenvoudig een mondkapje die goed op het gezicht aansluit

lichtgewicht uitvoering uit polycarbonaat, maten  XL en L 4 stuks €48,-

sterke uitvoering uit verzinkt plaatstaal  1 mm   maten XL en L  2 stuks  €49,-

De houders kunnen met elastiekjes of bandjes  achter oren of hoofd, wat u het prettigst vindt. Beide producten kunnen zo nodig uitgekookt worden. Voor  bedrijven bij bestelling boven 100 stuks kunnen de houders ook in de company-kleur gemaakt worden. uit voorraad leverbaar


Corona cover - brillen

Corona komt binnen via ogen, neus en mond. De ogen kunt u beschermen met een speciale bril met scharnieren met ruimte voor een grote paperclip. Aan de paperclips kan en vel keukenrol of garage papier en de bril drukt het papier op de neus. De onderzijde mag los blijven hangen maar hij kan ook onder een sjaal gestoken worden in in blouse of trui.

prijs  €6.95/ stuk

alleen leverbaar in verpakkingen van 12 stuks geen €83.40 maar €76,--


Corona cover - pin automaat beschermer

wat is er viezer dan de knopjes van de pinautomaat bij de kassa.

hiervoor zijn transparant gel-kussentjes die bij indrukking een klein druppeltje desinfectance los laten

de meest standaard afmetingen van de pin unit is 65 x 57mm
het kussentje wordt gesloten verstuurd en met de naald prikt u in het midden van de cijfers een piepklein gaatje

10 stuks €48,-

andere maten kunnen ook gemaakt worden.
U moetzelf opletten dat het kussentje niet gaat lekken op de automaat zelf, die kan hier niet tegen.


Corona cover - Vol- gelaat maskers

Comfort, veiligheid en beter communiceren. Een overdrukmasker  dat ogen, neus en mond beschermt. Door veel meer lucht toe te voeren dan de ademlucht wordt condens afgevoerd en blijft het klimaat binnen het masker prettig. 

De meeste mensen ervaren een goed draagcomfort in vergelijking met een klemmend masker en bril, die direct contact met de huid hebben. Het gelaat wordt beter beschermd en het geeft meer zekerheid.

De patiënt kan de arts goed verstaan en er is direct contact mogelijk hetgeen de vertrouwensband bevordert. Het masker kan gevoed worden door ademlucht indien aanwezig of met een compressor. Het masker is eenvoudig reinigbaar. 

Met gewone huishoudfolie kan een extra laagje worden aangebracht als het masker opgeblazen is  en verwijderd kan worden als het vies is. We hebben een klant die bij de mond een opening erin heeft gesneden om te eten en het hierna met plakband dicht geplakt maar dit is niet het officiële gebruik.


Would you like to...